Photo Booth

maikel rutgers green screen

Photo Booth en Greenscreen.

Photo Booth : Onze Photo Booth heeft door zijn uiterlijk een directe aantrekkingskracht op jouw gasten. Bij de Booth kunnen jouw gasten direct hun eigen foto laten maken en afdrukken, wat ook nog eens zorgt voor een erg leuk aandenken. Vele bedrijven, evenementenbureaus en bruidsparen gingen jou voor! Onze Photo Booth in inclusief enthousiaste begeleiding. Liever een gezellig typetje die de gasten naar de Photo Booth trekt? Geen probleem! Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden.

Greenscreen : Met deze optie zal men de foto's lang bewaren en aan iedereen laten zien. Het werkt simpel. De gasten drukken op start, kiezen een achtergrond en zien zichzelf daar direct live in verschijnen. Het systeem telt af en maakt de foto. Hierna kan de foto direct gedeeld worden via mail & Facebook en kan de foto direct afgedrukt worden. Voor jouw event kan er een template op maat worden gemaakt met bv jouw logo of reclame uitingen. Deze komen dan automatisch op elke foto. Dit maakt het ook een erg leuke marketing tool.

Pakketten

Hieronder vindt je een aantal standaard pakketten, extra uren zijn te boeken tegen meerprijs. Prijzen zijn excl. 6%BTW en reiskosten.

 

Referenties

Een greep uit de organisaties waar ik regelmatig sta met mijn Greenscreen en Photo Booth.

 

  • cinestar
  • van der valk
  • efteling
  • formido
  • Ikea